Feestje!

28.11.2010 - Door Gudrun Rombaut in: Vanalles en nog wat. Tags:

Jawel Merel,

vandaag was jij de ster van het feest! Jouw geboortefeestje vandaag lokte veel volk richting Lepelblad, 101 mensen om precies te zijn! Niet dat jij ervan wakker lag, letterlijk: zodra we toekwamen, wilde je eten, en daarna heb ik je in je wiegje gelegd en heb je geslapen van twee tot na vier uur, door alle drukte en lawaai heen. Om de zoveel minuten kwam er wel iemand nieuw je bewonderen en streelde even over je kaakje of raakte je handje aan, maar dat deerde je niet. Pas toen je opnieuw honger kreeg, werd je wakker, en heb ik je gevoed. Daarna ging je van arm tot arm: bij je papa, maar evengoed bij oma, opa, vrienden links en rechts... Ook dat liet je je welgevallen, als een vrolijke blije baby. Je kreeg ook veel commentaar op je kleertjes: ik had vrijdag een pracht van een paars jurkje gevonden, net zoals op de tekening van je kaartje. Alleen jammer dat je (nog) niet van die lange zwarte lokken hebt.

Je hebt uiteraard ook massa's cadeautjes gekregen, vooral kleertjes, en dan specifiek jurkjes en typische meisjesdingen. Dat heb ik natuurlijk nog niet in huis, met die twee broers van je. En met de gekregen knuffels kunnen we alweer een halve kast vullen, kleintje.

Maar vooral: iedereen vond jou een superbaby, een mooi kleintje, en vooral, een wondertje. En dat ben je ook wel, Merel van me.

(Oh, en ik zet wel een paar foto's van het feestje, die nonkel Dirk getrokken heeft, op je fotopagina.)

Reageer