Verhuis

17.12.2010 - Door Gudrun Rombaut in: Vanalles en nog wat. Tags:

Vandaag ben jij een ongelofelijk lief en zoet kind geweest, mollie! Ik heb namelijk de hele dag op papa's nieuwe kantoor gezeten om daar te helpen met de verhuis.

Ik had eerst 's morgens nog je broers afgezet aan school, en daarvoor was jij nogal heftig aan het huilen, ik dacht omdat je honger had. Zoals altijd was je in de auto in je maxicosi in slaap gevallen, en ik had je met maxicosi en al op de keukentafel gezet, waar je netjes verder sliep. Ik verwachtte dat je elk moment kon wakker worden om te eten, maar nee hoor. Uiteindelijk heb ik om kwart over negen jou toch terug in de auto gezet, en zijn we door de sneeuw naar het kantoor gereden. Jij gaf geen kik, sliep verder, en bleef slapen in de grote vergaderzaal, terwijl ik daar de boeken uitpakte en in het rek zette. Je hebt uiteindelijk geslapen tot na elf uur, tot je dan toch eten wilde.

Verder heb je zowat de hele dag netjes geslapen, zelfs tijdens de receptie. Uiteraard ben je wat wakker geweest en heb je op de arm gezeten, maar al bij al viel het best mee.

Flinke baby!

Reageer